logo

O meni

BRANKA TIMPRAN

PROFESIONALNA FOTOGRAFINJA, UMETNICA IN VEČNA ISKALKA LEPOTE

VSTOPITE V MOJ SVET FOTOGRAFIJE, OBJEKTIVA IN SOJA LUČI.

DODAJTE DOMIŠLJIJI SANJE IN RAZKOŠNA KRILA TER POLETITE Z MENOJ!

Življenje me je pred leti zapeljalo na pot fotografije, ki mi že vrsto let predstavlja vsakodnevni izziv, svobodo, strast, predvsem pa me izpopolnjuje in vedno znova navdušuje s svojo večnostjo, lepoto in popolnostjo.

Fotografiranja se vedno znova lotevam z veliko mero profesionalizma, resnosti in natančnosti, hkrati pa si dovolim ustvarjati, se prepustiti trenutku, lepoti, človeku, naravi - le tako so lahko fotografije res posebne, unikatne in edinstvene.

Svoje delo opravljam s srcem in predanostjo poklicu, ki je že davno tega postal veliko več kot to. Fotografiranje je moje poslanstvo!

Delu se vedno predam cela, noben izziv mi ni prevelik, nobena naloga nemogoča. Vi si zaželite novih oblik, jaz vam jih poiščem. Zaželite si vašo srečo ujeto v objektiv, jaz vam trenutek zajamem. Predvsem pa želim v vaših fotografijah videti sonce, s pravšnjo mero oblakov, mavrico z vsemi barvami - želim si na fotografiji izraziti tisto, kar je vsakemu od nas največje bogastvo.

Že od nekdaj sanjam velike stvari, premagujem ovire in se predajam življenju. Želim si, da del mojih sanj postanete tudi vi.

NAJ FOTOGRAFIJE GOVORIJO MOJO ZGODBO

Za vas sem izbrala nekaj že dokončanih projektov. Če želite izvedeti več o mojem delu, vas vabim, da si ogledate galerijo.

KONTAKT

SEDEŽ

Miklošičeva ulica 11A
3000 Celje

TELEFON

+386 31 207 910

ELEKTRONSKI NASLOV

branka.timpran@gmail.com