logo

Fotografiranje

PORTRETI

Vsak od nas nosi v sebi sliko, ki odraža našo osebnost, naša prepričanja, naše vrednote - naše življenje. Dovolite si, da vaša slika zasije v polnosti, da vaše fotografije izrazijo vašo notranjo in zunanjo lepoto. Portreti so odlična priložnost, da vašo lepoto izrazite na najtoplejši, najbolj pristen način. Prepustite se mojemu objektivu in odkrili boste še neodkrite kotičke vaše duše.

Poglej več

POSLOVNI PORTRETI

Nasmejani obrazi, povezani v eno so odličen atribut, ki predstavlja vas, vaše podjetje in ne nazadnje z le-tem nagovarjate stranke, ki se odločajo, ali bi z vami sodelovale. Naj bodo portreti, ki jih boste poslali v svet, profesionalni, topli, srčni in spontani! Naj fotografija govori sama zase.

Poglej več

OTROCI

Otroci so naše največje bogastvo, dajejo nam smisel, v naša življenja prinašajo igrivost, mir, srečo, nas izpopolnjujejo in ustvarjajo vizijo jutrišnjega dne.

Fotografiranje otrok pa prinaša prisrčnost, iskrenost, ki jo otroci izžarevajo v svet in nekaj najlepšega je začutiti vso to toplino, ki človeka tako zelo prevzame. Vsak smehljaj, vsak gib, vsaka kretnja je nekaj posebnega … Ne zamudite tega! Predvsem pa se vam naj vsak trenutek vtisne globoko v srce in spomin. Svojemu otroku podarite nekaj najlepšega, otroški album, ki bo nepozaben spomin na njegova razigrana otroška leta!

Poglej več

DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA

Družina, osnovna celica, ki predstavlja ljubezen, podporo, trdnost, razumevanje. Ni lepše stvari, kot je videti srečno, nasmejano in srčno družino, še lepše pa je vse te lastnost zajeti v fotografijo, ki vam bo služila kot večni spomin na čase, ko so bili otroci še v varnem zavetju doma, čase, ko ste skupaj kot eno hodili po poti življenja. Spomin, ki bo trajal večno.

Poglej več

DOGODKI

Življenje zahteva od nas, da skrbno utiramo svojo pot, sledimo svojim sanjam in doživimo trenutke, ki se jih doživi le enkrat v življenju, trenutke, ki so posebni in ki nam pričarajo nepozabne spomine.

Krst otroka, birma, valeta in maturantski ples, razna druženja, obletnice, rojstnodnevne zabave so dogodki, ki v nas pustijo sled, nas raznežijo, osrečijo, navdajajo s ponosom in v nas prebudijo posebne občutke.

Bodite nasmejani, ponosni, srečni, razneženi vsakokrat, ko si želite obuditi spomin in naj vas utrinki s teh dogodkov razveseljujejo celo življenje in naj spomin na njih nikdar ne zamre.

Poglej več

POROKE

Na svetu ni lepše stvari kot ljubiti in biti ljubljen. Ko imaš ob sebi nekoga, ki ti nudi varen pristan, ko je življenje razburkano, nekoga, ki ti nudi roko, ko padeš, nekoga, ki je tvoj prijatelj in zvesti sopotnik za vse življenje, ki se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam jih vzamejo.

Vajina poroka bo dih jemajoča in popolna, jaz pa bi rada za vaju v objektiv ujela vse trenutke čarobnosti, ljubezni in sreče, ki vaju bo obdajala na ta neponovljiv dan. Da se bosta teh najlepših trenutkov spominjala za vedno, vama bodo v pomoč fotografije, posnete z ravno toliko ljubezni, kot vaju bo le-ta obdajala na najlepši dan vajinih življenj.

Poglej več

DRUGO

Če vaše želje ne spadajo v eno izmed zgoraj naštetih kategorij, si v galeriji oglejte nekaj ostalih projektov. Noben izziv ni prevelik in nobena želja neuresničljiva.

Poglej več